Elektro Mava algemene elektricteitswerken

Domotica

Wat
Domotica is technologie die gebruikt wordt om elektronica en IT te integreren in een gebouw. Alle elektronica die op het systeem aangesloten is, wordt centraal geregeld. U kunt bijvoorbeeld met één schakelaar meerdere lampen aan of uit doen, met een afstandsbediening de rolluiken dichtdoen of zonneschermen bedienen.

Lichtscènes
Daarnaast kunt u sferen bedenken die u met één druk op de knop kunt activeren. Op die manier hoeft u bijvoorbeeld niet het hele huis door om 's nachts alle lampen uit te zetten of om na het eten de sfeerverlichting aan te zetten.

Ook is het mogelijke het systeem zo in te stellen dat het reageert op veranderingen in de omgeving: het systeem registreert dat het nacht wordt en zet bepaalde lampen geleidelijk aan of laat als de zon doorbreekt op een zomerdag automatisch de zonneschermen zakken.

Meestal bouwen we op een centrale plaats in huis een computer met touchscreen in met daarop een voor u op maat gemaakt bedieningspaneel. Van hieruit kunt u alles regelen: rolluiken, zonneschermen, verlichting, sferen activeren, het bad laten vollopen, verwarming sturen en …

Dit is slechts een impressie van wat een Domotica systeem van teletask voor u kan betekenen, over de mogelijkheden qua beveiliging bijvoorbeeld hebben we het nog niet eens gehad... Neem nu contact met ons op en geef ons de kans u te laten zien hoe wij uw wooncomfort aanzienlijk kunnen verhogen.

 

Leidingen domotica